Swooping

Parasutismul poate fi un sport periculos fără cunoștințe adecvate și de școlarizare. În mod uimitor, cele mai multe accidente din sportul nostru de astăzi apar după ce parașutistul a deschis în mod corespunzător parasuta. În fiecare an, există incidente care ar fi putut fi evitate cu o mai bună cunoaștere, înțelegere și experiență, printr-o instruire adecvată si corectă.
Skydive Transilvania este dedicată reducerii numărul de accidente în zborul cu parasuta prin oferirea de cursuri profesionale de pilotaj pentru parașutistii de toate nivelurile.
Cursurile noastre sunt disponibile pentru orice parasutist care deține o licență "A" sau mai sus. Indiferent dacă sunteți în căutarea unor aterizări mai ușoare, o precizie îmbunătățită, o zbor mai sigur sau o tehnică mai avansată de pilotare, vă putem răspunde cererii.
Oferim o gamă diferită de cursuri de pilotare pentru a vă satisface nevoile. Pachetul nostru este disponibil, oferind candidatului o gamă largă de cunoștințe și abilități pentru a le dobandi. Cursurile de pregătire de la sol, combinate cu exerciții în aer și cu aterizări evaluate (toate fiind inregistrate video) sunt folosite pentru a oferi scandidaților cunoștințe practice și înțelegere a pilotarii și a aterizării cu parasuta în condiții de siguranță.
Vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie de informații privind pilotarea parasutei și vom face tot posibilul pentru a vă ajuta.

Dsc 1125