Saltul in Tandem cu parasuta

Salt in tandem cu parasuta este cea mai simpla si cea mai buna alternativa pentru cei care vor sa experimenteze căderea liberă și zborul cu parasuta. Oricine cu discernamant poate face acest tip de salt , varsta minima de 16 ani (acordul ambilor părinți la notar) cu o condiție fizica normala, deoarece saltul in tandem se face cu un instructor experimentat.

Saltul in tandem se face cu o parasuta speciala pentru 2 persoane. Hamul pasagerului este atașat de parasuta instructorului care este o parasuta mare specială de tandem, deoarece instructorul de tandem este responsabil pentru deschiderea parasutei si aterizarea in siguranta. Pregatirea pentru salt durează 10-15 minute, după completarea documentelor necesare, vei primi un costum de salt. Este deajuns sa vi cu un tricou, un pantalon sport (fie lungi, fie scurti) și incaltaminte usoara sport.

Vei sari de la 3000 de metri, zborul durează aproximativ 18-22 minute și vei experimenta aproximativ 35-40 de secunde de cadere libera, urmand apoi zborul cu parasuta pentru cateva minute. Nu uita sa te bucuri de priveliste! pentru aceasta vei primi o pereche de ochelari speciali pentru salt ce rezista la + 200 km/h, dacă porți ochelari de vedere folosim ochelari de protectie deasupra celor de vedere.

https://www.youtube.com/watch?v=6VcKxANpVOw

Avem loc de așteptare cu priveliste catre aerodrom, pentru susținătorii tai.

Noi zburăm Sambata și Duminica.

Suna la 073-7593483 in intervalul 9.00 -17.00, de Luni pana Vineri pentru a-ti programa saltul !

Filmare si Fotografiere

Cel mai mare regret al persoanelor care au făcut primul salt in tandem este faptul ca nu au ales filmarea și fotografierea saltului. Filmarile si fotografiile saltului te vor ajuta sa retraiesti experiența saltului in viitor, si apoi este primul salt.

Majoritatea oamenilor fac un singur salt in viața lor. De ce sa nu îl salvezi, să îl ai ca pe un suvenir și să-l arăți familiei și prietenilor?! Un parasutist profesionist va sari cu tine, el va filma pregătirea saltului, zborul cu avionul, căderea liberă și aterizarea. La final vei primi înregistrarea video cu toate etapele importante ale saltului.

G1505427 G1505402  G0924173               

Voucher cadou

Oferă un cadou special prietenilor! Cumpără un voucher cadou pentru saltul în tandem! Suna la 0737593483 pentru achiziție sau WhatsApp.

Voucherul îl vei primi electronic pe e-mail, împreuna cu instrucțiunile de utilizare a voucherului și alte detalii de plată.

Ne trebuie: numele persoanei ce urmează sa primească cadoul sa îl putem insera pe voucher, adresa d-voastră de e-mail și serviciul dorit.

Voucherul va fii valabil pe întreg parcursul anului și cu posibilitatea de prelungire pentru anul următor conform unor condiții speciale.

 Vaucer Cadou Tandem Mode Image 3d