Avansati

Bun venit la Skydive Transilvania

Bun venit la Skydive Transilvania, terenul de joacă pentru skydiveri experimentați. Dacă ești un pasionat de adrenalină și un skydiver cu experiență în căutarea unor salturi pline de distracție, atunci funjump-urile noastre sunt pentru tine.

Fie că vrei să faci formații, să experimentezi manevre cu parașuta sau să resimți adrenalina intensă în momentul aterizării, noi suntem aici pentru tine.

Cu o echipă de instructori calificați, siguranța ta este prioritatea noastră. La dropzone-ul nostru, respectăm standarde stricte USPA și RACR pentru a te asigura că fiecare salt este o experiență de neuitat, fără a compromite siguranța ta. Poți avea încredere că îți oferim un mediu sigur și controlat, astfel încât tu să te concentrezi pe bucuria saltului.

Pe lângă salturi, SDT oferă o comunitate vibrantă cu aceleași pasiuni. Înconjura-te de skydiveri pasionați, care împărtășesc pasiunea ta pentru acest sport. Schimbă povești, învață unii de la alții și creează un mediu relaxant care nu compromite siguranța zborului.

Rezervă-ți un funjump.

Preturi

• Jump Ticket 3000m – 190 RON

• Cotizatie membru (se plateste de catre parasutisti licentiati o singura data/an) – 200 RON

• Inchirierea altimetru + casca + combinezon – 50 RON/zi de zbor

• Inchirierea altimetru SAU casca SAU combinezon – 25 RON/buc/zi de zbor

• Inchiriere parasuta – 50 RON/salt • Pliaj – 30 RON/pliaj (practic per salt)

Vrei sa ne intrebi ceva?

Lasa-ne un mesaj si te contactam noi cat se poate de repede!

Shopping Cart
Scroll to Top