Tandem

Tandem standard

Cu pachetul nostru standard, poți experimenta senzația de cădere liberă cu ajutorul unui salt în tandem. Această opțiune este potrivită pentru oricine și include toate instrucțiunile necesare pentru a te simți în siguranță în timpul saltului.

Vei experimenta adrenalina și frumusețea zborului cu parașuta, iar momentele magice pe care le vei trăi vor rămâne întipărite în mintea ta pentru totdeauna.

Nu există nicio altă experiență care să se compare cu saltul cu parașuta și suntem aici să îți oferim cea mai bună experiență posibilă. Alege pachetul nostru standard și bucură-te de o aventură unică.

Include doar saltul în Tandem.

Opțiunea perfectă pentru oricine vrea sa trăiască senzația de cădere liberă.

Tandem Handcam

Pachetul Tandem Handcam este o opțiune mai avansată, care include atât saltul în tandem, cât și filmarea POV (point-of-view) de pe mâna instructorului. Acest pachet este disponibil doar pentru persoanele care doresc să sară împreună în același zbor, fiind ideal pentru prieteni, cupluri sau alte persoane care vor să împărtășească experiența unui salt cu parașuta. Include filmare de la părăsirea aeronavei, pe timpul căderii libere și pilotarea parașutei până la aterizare, astfel încât să ai un video complet al întregii experiențe.

Include saltul în tandem și filmarea needitată pe parcursul căderii libere si pilotării parașutei până la aterizare.

Tandem Video

Acest pachet este ideal pentru oricine dorește să aibă o amintire video din experiența saltului în tandem. Cameramanul dedicat va fi capabil să surprindă fiecare moment al experienței, astfel încât vei putea retrăi acea senzație de libertate de fiecare dată când vei privi filmarea. În plus, această opțiune îți permite să împărtășești experiența ta cu cei dragi, ceea ce poate fi o modalitate minunată de a împărtăși pasiunile tale și de a crea amintiri de neuitat împreună.

Include saltul în tandem si filmare video făcută de unul din cameramanii noștri, editată special pentru tine.

Tandem Foto + Video

Include saltul în tandem, poze și filmarea editata, făcute de unul din cameramanii noștri.

Filmările și pozele se transmit în format digital.

Acesta este un pachet excelent pentru cei care doresc să păstreze amintiri din experiența lor de zbor. În plus față de filmare, vor fi și poze care surprind momentele cheie ale saltului, astfel încât vei avea amintiri tangibile și frumoase de la experiența voastră. În timpul saltului, cameramanul se va asigura că fiecare moment important este surprins în poze și filmări de înaltă calitate. La final, vei primi o filmare editată a întregului salt, astfel încât să poți retrăi momentele cheie și emoțiile puternice din timpul saltului.

Tandem premium

Include închirierea avionului, saltul în tandem si 2 cameramani a căror atenție este doar asupra ta.

Pachetul TDM Premium este cu adevărat special, destinat celor care doresc o experiență unică și de lux în saltul cu parașuta. În acest pachet vei avea închiriat un avion întreg, care va fi folosit doar pentru tine și pentru echipa ta de salt. De asemenea, vei beneficia de un instructor experimentat care va face saltul împreună cu tine și va avea o cameră montată pe mână pentru a surprinde momentele importante ale saltului.

Pe lângă acesta, vei avea și doi cameramani care te vor însoți în timpul saltului. Unul dintre ei se va concentra pe filmarea și fotografierea de aproape, pentru a captura fiecare detaliu, în timp ce celălalt va filma imaginea de ansamblu a saltului pentru a surprinde priveliștea panoramică.

În final, vei primi o filmare editată cu toate momentele saltului, precum și toate pozele și filmările RAW din toate unghiurile, astfel încât să poți retrăi această experiență unică ori de câte ori dorești.

Include o filmare finala editată cu toate momentele saltului, pozele și filmările RAW din toate unghiurile.

Vrei sa ne intrebi ceva?

Lasa-ne un mesaj si te contactam noi cat se poate de repede!

Shopping Cart
Scroll to Top